Välkommen till Värmlands Revision AB!

Vi är småföretagarnas redovisningsbyrå som hjälper dig med din ekonomi. Vi skräddarsyr vårt uppdrag efter dina behov. Genom att lägga din ekonomi och administrationsavdelning hos oss, både kostnads– och tidseffektiviserar du din verksamhet.

Vi på Värmlands Revision AB vänder oss till mindre och medelstora företag runt om i Värmland som ser fördelarna med att använda sig av en extern ekonomispecialist.

Värmlands Revision AB övertogs av Helge Ryen och Irene Levin Karlsson våren 2012, med ökat fokus på företagsrådgivning, redovisning och bokslut. Våren 2013 utökade Värmlands Revision AB sin verksamhet genom samarbete med Juridik och ekonomikonsult (Jurek) med 2 anställda och kontor i Molkom. Hösten 2013 förvärvade Värmlands Revision AB Bergslagens ekonomi och revision AB:s redovisningsverksamhet med 3 anställda och kontor i Filipstad.

I och med kontor i både Karlstad, Molkom och Filipstad kan vi erbjuda våra kunder en stabil verksamhet och utvecklingsmöjligheter.

Vi är idag 11 anställda med en bred erfarenhet och kompetens.

Vår filosofi är att kunna erbjuda hög kompetens inom redovisning och personlig kundservice till kunder runt om i Värmland.

Våra kunder representerar olika branscher och olika företagsformer.

Våra tjänster består bl a av:

  • Bokföring
  • Lönehantering
  • Bokslut
  • Konsultation och ekonomisk rådgivning
  • Deklarationer
  • Ekonomichef/Redovisningskonsult

Vi arbetar med i första hand program från Visma SPCS men har även tillgång och kunskap från andra program.

Besöksadress: Graninge Kulturcenter - Skolgatan 7 i Molkom