En av årets största svenska filmer skildrar en svensk nationalikon och en stjärnas dramatiska genombrott och blomstringstid på sextiotalet. Monica Zetterlund är en exceptionell artist med unik närvaro som levde ett liv på scenen samtidigt som ett turbulent kärleksliv dolde sig bakom rampljuset. I rollen som Monica Zetterlund ser vi långfilmsdebuterande Edda Magnason, sångerska, pianist och låtskrivare.

Filmen Monica Z visas i Molkom onsdagen den 12/3 2014, Kl. 18.30

Samtliga filmer visas i Bio Molkom (Molkoms folkhögskolas egen biograf) onsdagskvällar på Molkoms folkhögskola. Biografen finns belägen i källaren av huvudbyggnaden (följ skyltning). Starttiden är 18.30 (om ej annat anges). Var vänlig observera att du inte får ta med dig dryck in i Bio Molkom. Samtliga (utländska) filmer är svensktextade.

För att kunna se filmerna måste du vara medlem i FiLMklubb ML. Det blir du lätt genom att betala avgiften en stund innan filmstart! Tag gärna med jämna pengar – växelkassan är begränsad och vi kan tyvärr inte ta emot köp/kreditkort. Kortet kostar endast 100 kr och ger dig inträde på samtliga filmer under hösten 2013 och våren 2014! Observera att platsantalet är begränsat (”först till kvarn”) och att åldersgränsen för att kunna bli medlem är 15 år.

Informaition

Bio Molkom på Molkoms Folkhögskola! Medlemskort krävs - 100 kr, 15 år. Medlemskort finns att köpa på studieförbundet vuxenskolan i Molkom