Hej, alla som gillar teater!

Molkoms Teatergrupp drar igång igen efter helgerna och du är välkommen att gå med! Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kom som du är och testa, första gången kan ses som en provgång.

Rolig nyhet: vår lokal blir i Graningeskolan! Vi har ett klassrum på andra våningen i A-huset. Vår teatergrupp blir den första aktiviteten i Mötesplats Graninge!

START: Tisdag 11 feb

TID: 18.30-20.30 (vi tar fikapaus)

KURS: Vill du fortsätta efter första gången så ses vi ytterligare fem tisdagar: 18/2, 4/3, 11/3, 18/3 och 25/3.

VAR: Graningeskolan, våning 2 i A-huset, längst in till vänster när man kommer upp för trappan.

FÖR VEM? Alla vuxna, från gymnasiet och uppåt.

INVESTERING: 350 kr för 6 tillfällen. Eller 75 kr om du kommer den 11 feb

och sen inte vill fortsätta.

ARRANGÖR: Studieförbundet Vuxenskolan

LEDARE: Anna Geiden

ANMÄLAN: Till Anna, via mail eller telefon

KONTAKT: annageiden@gmail.com eller 0708-600023

MER OM KURSEN
Kursen innebär att du får grundläggande träning i skådespeleri. Upplägget är att vi varje gång tittar närmare på en särskild del, men varje gång gör vi också olika övningar, lekar och improvisationer. Jag anpassar innehållet efter var gruppen befinner sig. Jag har ett förslag på pjäs som vi skulle kunna sätta upp efter kursen om gruppen vill. Det faktum att några kan ha spelat teater tidigare har ingen stor betydelse. Vi möts naturligt i nuet och det spelar ingen roll vilka vi är annars, det är kanske därför så många gillar teater. Om du aldrig har spelat teater kanske du kommer att upptäcka hur enkelt det är – och roligt! Fråga mig om det är något du undrar över.

MER OM MIG
Inflyttad till Molkom i april förra året, utbildad gymnasielärare i drama, jobbat med teater på Jensen Gymnasium 2008-2010, lett vuxna, barn och ungdomar i teaterkurser på Sensus, NBV och Nacka Community Theater 2010-2012. Jobbar som frilansjournalist, bland annat på Sveriges radio Värmland.

VARMT VÄLKOMMEN!

/Anna

UNGDOMAR 13-16 år
Vi kör en workshop lördagen den 8 feb kl 14-16. Efteråt kollar vi intresset för att fortsätta tillsammans. Denna första gång är gratis. Maila eller ring för frågor eller anmälan! Sprid gärna info om kurserna till dem du tror vill vara vara med. Tack!

350 kr för 6 tillfällen. Eller 75 kr om du kommer den 11 feb och sen inte vill fortsätta.